Najtańsze namioty reklamowe w Polsce
Projekt i wizualizacja 3D gratis
Realizacja w 7 dni!

Polityka prywatności


INFORMACJA O WYKORZYSTYWANIU I OCHRONIE DANYCH

[ADMINISTRATOR] Administratorem danych jest Plinth Adam Adamowicz z siedzibą przy ul. Baranowickiej 4, we Wrocławiu, tel.: 516267101, adres e-mail: ochronadanych@plinth.pl

[CEL ZBIERANIA] Celem zbierania danych jest realizacja zamówień, świadczenie usług oraz przygotowywanie projektów i wycen związanych z indywidualnymi ofertami.

[DOSTĘP] Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego: Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

[DOBROWOLNOŚĆ] Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji zamówienia, usługi lub przygotowania indywidualnej oferty. W przypadku niepodania danych nie będzie możliwa realizacja zamówienia, zleconej usługi bądź dostarczenie indywidualnej oferty lub wyceny.

[UDOSTĘPNIANIE INNYM PODMIOTOM] Dane udostępnione przez Państwa nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim w przypadku odbioru zamówienia osobiście we wskazanym oddziale firmy. Dane teleadresowe mogą zostać przekazane firmie kurierskiej w przypadku wybrania opcji dostawy kurierem. Dane osobowe mogą zostać przekazane pośrednikowi płatności w przypadku wybrania płatności online, zakres ich przetwarzania zawarty jest w regulaminie wybranego operatora płatności. Odbiorcami danych będą dodatkowo instytucje upoważnione z mocy prawa.

[INNE] Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

[CZAS PRZECHOWYWANIA] Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat, licząc od początku roku następującego po roku, w którym została wyrażona zgoda na przetwarzanie danych osobowych.

[POLITYKA COOKIES]

Niniejsza polityka dotycząca plików cookie odnosi się do wszystkich stron internetowych oraz aplikacji na urządzenia mobilne, należących do PLINTH Adam Adamowicz.
Przez korzystanie ze stron i aplikacji wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek zgodnie z tą polityką. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z używania stron oraz aplikacji.

Co to są ciasteczka?
Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, “długość życia” ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia) oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

Do czego używamy ciasteczek?
Plinth Adam Adamowicz używa ciasteczek w różnych celach: by strony i aplikacje działały szybciej i by były łatwiejsze w użyciu, aby lepiej dopasować treści i reklamy do twoich oczekiwań i zainteresowań oraz do zbierania anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają w poprawianiu funkcjonalności i zawartości stron i aplikacji. Używając ciasteczek w wyżej opisany sposób nigdy nie identyfikujemy tożsamości użytkowników na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach.